Users:: Rekisteröityminen

Valid CSS!

Käyttäjän rekisteröityminen

Yleiskatsaus

Käyttäjänimen rekisteröiminen mahdollistaa saman identiteetin pitämisen viestiessäsi foorumin eri aihealueille.   Rekisteröityminen antaa mahdollisuuden pitää kirjaa viesteistäsi, oman käyttäjäprofiilin luomisen ja pikaviestien vastaanottamisen.

Rekisteröityminen

Kun käynnistät foorumin selaimellasi, näet sivun yläreunassa valikon, jossa on kuvia "Koti", "Apua", "Hae", "Kirjaudu" ja "Rekisteröidy".  Klikkaa linkkiä tai kuvaa, jossa lukee "Rekisteröidy" .  Eteesi avautuu ikkuna, jossa voit valita itsellesi käyttäjänimen.  Riippuen siitä, mitä foorumin ylläpitäjä on asettanut voit valita salasanasi ja muun informaation tai jos käytetään sähköpostin avulla tapahtuvaa rekisteröitymistä, sinulta pyydetään toimivaa sähköpostiosoitetta.

Jos valitsemasi käyttäjänimi on käytettävissä voit joko päästä suoraan kirjautumaan tai sinulle lähetetään sähköpostissa väliaikainen salasana, jos ylläpitäjä on niin foorumin asetuksissaan valinnut.

Sen jälkeen voit siirtyä valintaan Kirjaudu!