Visit YaBB!
  Käyttäjät:: Profiili

Etusivu

   Käyttäjät     
    Rekisteröityminen
    Kirjautuminen
    Profiili
    Viestiminen
    PV (Pikaviesti)
    
   Moderointi
    Moderaattori

Valid HTML 4.01!
Valid CSS!

Profiili

Yleistä

YaBB mahdollistaa profiilisi muokkaamisen. Proffilin avulla voit kertoa muille itsestäsi.   Voit kertoa nimesi, ikäsi, jokaisen viestin loppuun lisättävän tiedotuksen, henkilökohtaisen kuvahahmosi (avatar) ja paljon muuta!

Profiilin muokkaus

Profiilia muuttaksesi klikkaan valintaa "Profiili" foorumin valikossa.

Profiilin valinnat

- Salasana
Salasanalle ei ole rajoituksia, mutta suositellaan, että käytät siihen ainakin kuutta merkkiä käyetäen merkkien ja numeroiden yhdistelmää. Molempien salasankenttien pitää olla samat tarkistuksen vuoksi.
Esimerkki: xd8bill

- Nimi
Tämä on todellinen tai näytettävä nimesi. Se näytetään joka paikassa foorumilla käyttäjänimesi sijaan. On suositeltavaa, että käytät siinä omaa nimeäsi, mutta voit käyttää myös nimimerkkiä.
Esimerkki: Henna Ylönen

- Sähköpostiosoite
Tämän pitää olla rekisteröitymisen onnistumiseksi ja unohtuneen salasanan palauttamiseksi toimiva osoite. Voit lisäksi saada foorumilta palalutetta suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen.
Esimerkki: henna.ylonen@webbi.com

- Sukupuoli

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa. Mies tai Nainen ;) Tämä on valinnainen kenttä ja voit jättää sen täyttämättä niin halutessasi.

- Syntymäpäivä
Syntymäpäiväsi muodossa, in KKPPVVVV. Syntymäpäivätietoa käytetään vain varmistamaan, että olet kyllin vanha kirjautumaan foorumille. YaBB tekee myös jotain erikoista syntymäpäivänäsi.
Esimerkki: 07311981

- Sijainti
Tämä on valinnainen kenttä. Voit kirjoittaa siihen nykyisen olinpaikkasi tai missä asut. Se näytetään profiilissasi muille vierailijoille.

- Ajan korjaus
Tämä on + tai - -merkkinen luku, joka lisää tai vähentää foorumilla näytettävää aikaa. Tälle on käyttöä eri aikavyöhykkeiden välissä viestittäessä.
Esimerkki: Foorumin aika näyttää 13:28, mutta sinun aikasi on 14:28. Ajan korjaus olisi +1

- Allekirjoitus
Tämä on lyhyt viesti, joka näytetään jokaisen viestisi lopussa. YaBBC-koodin käyttäminen on sallittua.