Moderointi:: Moderaattori

Moderaattori

Viestien Muokkaaminen/Poistaminen

Voit muuttaa viestiä valitsemalla siitä "Muokkaa" valinnan. Viestin muokkaamiseen on aina oltava syy. Jos viesti rikkoo foorumin sääntöjä vastaan, moderoija voi yksinkertaisesti päättää viestin poistamisesta valitsemalla siitä "Poista" -valinnan, joka on "Muokkaa" -valinnan jäljessä.

Siirtäminen

Jos huomaat, että avattu keskustelu sopii paremmin toiseen aihe-alueeseen, voi siirtää sen valitsemalla viestistä "Siirrä keskustelu". Keskusteluun, josta viesti siirrettin sekä määränpäähän merkitään minne/mistä viesti siirrettin ja kuka sen siirsi.

Aiheen lukitseminen

Voit sulkea keskustelun niin, ettei kukaan voi vastata siihen enää valitsemalla "Lukitse keskustelu" -painike kuvaruudun alareunassa. Voit jälleen vapautta keskustelun aihealueessa klikkaamalla samaa painiketta. On kohteliasta ilmoittaa, miksi aihe on lukittu.

Aiheen poistaminen

Jos Avatulla keskustelulla ei mielestäsi ole mitään käyttöä tai se on selkeästi vastoin sopimusta, voit poistaa sen valitsemalla "Poista keskustelu" kuvaruudun alareunasta. Ole varovainen tämän kanssa, sillä kerran poistettua keskustelua ei voi enää palauttaa.