Tervetuloa YaBB Käyttäjä/Vierailija oppaaseen ja Ylläpito/Asennus oppaaseen

YaBB on eräs maailman johtavista ilmaisista Perl-pohjaisista internet-viestialustoista. Sitä käyttää maailmassa jo yli 50 000 www-palvelua, joissa yhteensä yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää! Liity sinäkin mukaan viestinnän vallankumoukseen; pistä internetin käyttäjät vierailemaan omassa palvelussasi keskustelmassa omalla foorumillaan ....

YaBB on ratkaisu! BBS järjestelmät on tarkoitettu olemaan: Ilmaisia, Kauniita, Nopeita, Helppoja asentaa, Täysillä ylläpitovälineillä varustettuja ja Helppoja käyttää eri kielillä...

Opiskele tämän käsikirjan avulla YaBB forumin käyttö (mm. rekisteröityminen, kirjautuminen, viestin kirjoittaminen ja moderointi)!