Visit YaBB!
  Käyttäjät:: Pikaviesti

Etusivu

   Käyttäjät     
    Rekisteröityminen
    Kirjautuminen
    Profiili
    Viestiminen
    PV (Pikaviesti)
    
   Moderointi
    Moderaattori

Valid HTML 4.01!
Valid CSS!

Pikaviesti

YaBB on suunniteltu toimimaan mm. erilaisten yhteisöjen viestifoorumina ja siksi siinä on useita keinoja viestien lähettämiseen. Viestiminen keskustelualueilla, Pikaviestiminen, Sähköposti, ICQ, AIM ja YIM. Nämä ovat luonnollisesti mahdollisia vain foorumin jäsenille. Poikkeuksen muodostaa tilanne, jossa yhteisö sallii vieraiden lähettää viestejä keskustelualueille: tässä tapauksessa ei rekisteröitymätön vieras voi lähettää viestejä yksittäisille jäsenille tai käyttää sähköpostia.

Pikaviestiminen

Vaikka sähköposti on hyvä keino kommunikoida jäsenten kesken, on sillä muuutamia huohoja puolia: sinun on avattava sähköpostiohjelmasi ja vastaanottajan pitää tehdä samoin. Viestit hukkuvat helposti useiden muiden viestien joukkoon ja usein viesti viipyy matkalla pitkään.

Vaihtoehtona YaBB tarjoaa nopeamman ja yksityisemmän keinon. Pikaviestiminen alustalla tarjoaa välittömän jakelun vastaanottajan yksityiseen postilaatikkoon. Posti lähetetään ja vastaanotetaan kokonaan YaBB-forumin sisällä eikä lähettäjän ja vastaanottajan tarvitse siirtyä foorumin ulkopuolelle toiseen ohjelmaan. Pikaviestiminen tajoaa myös lähettäjälle ja vastaanottajalle paremman yksityisyyden: Kenenkään sähköpostiosoittetta ei käytetä. Pikaviestiminen näyttää vain valinnan ja molempien osapuolten nimet.
Jos vataanottaja ei ole kirjautuneena, viestit odottavat postilaatikossa kunnes hän seuraavan kerran kirjautuu ja manuaalisesti valitsemalla lukee viestinsä ja/tai tuhoaa ne. YaBB pikaviestiminen on sisäinen ja erittäin yksityinen postijärjestelmä.