ESIINTYJÄT

Tällä sivulla julkaistaan listaa suomalaisista esiintyvistä tanssijoista ja ryhmistä. Esiintyjät voivat lisätä yhteystietonsa listalle tällä lomakkeella. Tietojen lisääminen on ilmaista. Ilmoittajat vastaavat itse tietojen oikeellisuudesta.

 


ETELÄ-SUOMEN LÄÄNI

Sanna Güler Siro tanssijatar Vantaalta synttäreille, pikkujouluihin, häihin. Perinteistä itämaista vatsatanssia, kimmeltäviä pukuja ja tietenkin viihdyttävää itämaista tunnelmaa!

Yhteystiedot:
Sanna Güler,  040-570 2776

sanna_sopo@hotmail.com

 

 

 

 

 

 


Jaana Lindroos
/Tanssiryhmä Jasmiina

 
Jaana Lindroos on itämaisen tanssin esiintyjä, koreografi ja opettaja Vantaalta. Jaanan esiintymistyyli on mukaansatempaava, taidokas ja viihdyttävä. Hän on kotonaan niin perinteisissä egyptiläisissä tansseissa kuin mielikuvituksekkaissa ja moderneissa fuusiotansseissa. Ohjelmistosta löytyy itämaisen tanssin koko kirjo vauhdikkaista rumputansseista hauskoihin kansantansseihin, ja lumoavan kauniisiin estraditansseihin. Tarvitsetko ohjelmaa juhliin: häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, ravintolaan tai firman tilaisuuksiin? Voit tilata itämaisen tanssin esityksen - solistin tai tanssiryhmän - kruunaamaan tilaisuutenne!

Yhteystiedot:
Jaana Lindroos 050-5459452
tanssijasmiina@jippii.fi
 www.tanssikoulujasmiina.fi

 

 


Sälämät-ryhmä

Sälämät on vantaalainen itämaisen tanssin harrastajayhdistys. Osa sen jäsenistä esiintyy tilauksesta niin ryhmänä kuin soolotanssijoinakin. Ohjelmistossa on perinteisiä kansantansseja Tunisiasta, Libanonista, ja Nuubiasta. Myös estraditansseja nyky-Egyptistä sekä moderneja fuusio- ja disco-oriental -tansseja kuuluu ohjelmistoon.


Yhteystiedot:
Erja Mäyrä puh. 050-5959068
hilkka.blom@vantaa.fi


 
Outi Boman

Outi on kokenut tanssija, opettaja ja koreografi Helsingistä. Taidokkaan musiikin tulkinnan ja upean, intensiivisen tanssinsa vuoksi hän on erittäin pidetty esiintyjä. Outin monipuoliseen ohjelmistoon kuluu itämaisen tanssin koko kirjo ihanista estraditansseista rempseihin kansantansseihin. Mukaansatempaava ohjelmanumero on juhlien unohtumaton elämys. Kaunista ja eleganttia tanssia eri tilaisuuksiin!

Yhteystiedot:
Outi Boman 050 533 1551
outi.boman@helsinki.fi
http://www.helsinki.fi/~oboman
 

 

 

 

 

 

 


Virpi Taavitsainen Virpi on helsinkiläinen tanssija, joka esiintyy mm. tanssiryhmä Narin kanssa ja jonka vetäjänä hän on toiminut ryhmän perustamisesta alkaen. Ohjelmistoon kuuluvat balady, estradi, kansantanssit ja rumputanssit unohtamatta fuusiotansseja.

Yhteystiedot:
Virpi Taavitsainen puh. 050 530 4477
virpi.taavitsainen@welho.com
http://koti.welho.com/vtaavits/
 

 

 

 

 

 

 

 


Tanssiryhmä Nar Tanssiryhmän ohjelmisto koostuu itämaisista kansantansseista perinteisen estraditanssin ja baladyn kautta aina fuusiotansseihin. Ryhmältä voi tilata sekä sooloja että ryhmätansseja. Kokonaisuus pyritään räätälöimään aina tilaajan toiveiden mukaan.
 

Yhteystiedot:
Virpi Taavitsainen puh. 050 530 4477
nar@welho.com
http://koti.welho.com/vtaavits/

 

 


Jaana Havia / Oriental Dance Bazar

Tilaa itämaista tanssia juhliisi, tapahtumiisi tai tilaisuuksiisi. Ohjelmisto koostuu erilaisista soolotansseista ja välineinä keppi, huivi, sormisymbaalit, milaya tai miekka. Jaana on esiintynyt ja opettanut vuodesta 1994 alkaen ja on intensiivinen tulkitsija.


Yhteystiedot:
Jaana Havia p. 045-1121347
oriental-bazar@suomi24.fi
www.orientalbazar.suntuubi.com

 

 

 

 

 


 
Marinka Marinka on karismaattinen ja monipuolinen esiintyjä (jonka "söpö" ulkomuoto voi joskus hämätä...;) Vatsatanssitanssikokemusta ja intohimoa lajiin on kuitenkin jo 10 vuoden takaa=)) Marinka on erikoistunut estradi ja -fuusiotekniikkaan ja koreografiat ovat yleensä vauhdikkaita ja hieman erikoisiakin. Rumputanssit ym. rytmikkäät tanssit ovat suosikkeja! Marinka tanssittaa halutessa myös yleisöä kehittämällään "vartissa vatsatanssijaksi" -ohjelmanumerolla. Marinka opiskelee 7HT:n opettajakoulutuksessa.

Yhteystiedot:
Marinka Nyqvist 040 536 7556
marinka123@hotmail.com
www.marinka.info


 

 

 


Duo Al Qamar

Kuusankoskelainen itämaista tanssia ja soittoa esittävä duo. Tanssi ja koreografiat Heli Koskimies, tablan soitto ja rumpusovitukset Kimmo Koskipuro. Tanssiesityksiä elävän musiikin säestyksellä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.
 

Yhteystiedot:
Heli Koskipuro 050-3792443
heli.koskipuro@netti.fi
www.duoalqamar.net
 


ISIS-RYHMÄ

Kymmenen tanssijaa, joista osa on opettajia. Ryhmän voi tilata esim. häihin, syntymäpäiville, polttareille tai johonkin erityisjuhlatilasuuteen. Opettajia voi myös tilata ohjaamaan tiivisviikonloppukursseja tai lyhyempiä work-shoppeja. Ryhmä pystyy käyttämään myös live-musiikkia esityksissään ja opetuksessa. Osa tanssijoista on tanssinut jo noin 15 vuotta ja tehnyt itämaisen tanssin opetusta päätoimisesti.


 

Yhteystiedot:
Anita Lähde,  puh.041-523 8000
Taina Suutari-Raita, puh.041-536 8038
Kirsi Vehmer, puh.040-7003761
anita.lahde@sosped.fi
 


Helena Metsä / tanssiryhmä Tanssiva Aurinko Helena Metsä on itämaisen tanssin esiintyjä, opettaja ja koreografi. Hän on kokenut ja karismaattinen esiintyjä. Helena esiintyy yksin sekä tanssiryhmänsä kanssa. Ohjelmistoon kuuluu perinteistä egyptiläistä tanssia, pitäen sisällään myös vauhdikkaita kansantansseja. Pystymme kokoamaan monipuolisen esityskokonaisuuden eri asuin tilaajan tarpeiden mukaan. Taidokkaita tanssiesityksiä eri tilaisuuksiin pääkaupunkiseudulla.
 

Yhteystiedot:
Helena Metsä 040 521 0621
tanssiva.aurinko@co.inet.fi
www.tanssivaaurinko.fi


Aino Vesanen

Aino on nuori, reipas ja lahjakas edistynyt tanssinharrastaja Helsingistä. Hän on opiskellut tanssia n.11 vuoden ajan mm. Jaana Åhlin, Tuija Rinteen, Mohamed El Hossenyn, Peppina Lindforsin ja Henna Malisen ohjauksessa. Vuonna 2006 hän esiintyi Shamsinan tanssiryhmän mukana Layali Simsimiyya- show´ssa, ja on nykyään yksi El Hosseny Dance Companyn tanssijoista. Ohjelmistossa vahvimpina ovat balady- ja estradityyppiset tanssit sekä egyptiläiset kansantanssit, välineinä tarvittaessa huivi tai milaya. Jos kaipaat tilaisuuteesi osaavaa esiintyjää, josta tanssin ilo paistaa kauas, ota yhteyttä! Myös duon tai trion (tanssijatarkavereita löytyy) mahdollisuutta kannattaa kysellä.


Yhteystiedot:
Aino 050-3712312
miria_2882@yahoo.com


Milja Holopainen

Miljan tanssissa yhdistyvät energisyys ja tanssin ilo, sekä naisellinen herkkyys ja rohkeus. Milja on vahva tulkitsija, joka tempaa muutkin mukaansa tanssin tunnelmaan. Ohjelmistoon kuuluvat tanssit tunnelmallisesta estraditanssita mehukkaisiin rumpusooloihin, maanläheisiä kansantansseja tai moderneja fuusiotansseja unohtamatta! Yli kuuden vuoden itämaisen tanssin opiskelu ja vankka esiintymiskokemus tekevä Miljasta luotettavan ja varman esiintyjän.Toiveittesi mukaan räätälöimme juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden!


Yhteystiedot:
Milja Holopainen, 044-0830020
milja.holopainen@netti.fi

 

 

 

 

 


El Hosseny Dance Company El Hosseny Dance Company esittää itämaista tanssia ja egyptiläisiä kansantansseja. Ryhmä esiintyy vaihtelevissa kokoonpanoissa erilaisissa produktioissa. Tänä vuonna olemme esiintyneet Helsingissä järjestämässämme World Bellydance Day -tapahtumassa 12.5., Yalla! Kansainvälisessä itämaisen tanssin festivaalissa Helsingissä 9.6., Helsinki-päivänä 12.6. sekä Egyptissä Aleksandrian kirjastossa yhdessä Mahmoud Reda Troupen sekä neljän muun eurooppalaisen tanssiryhmän kanssa 1. - 3.7. Ota yhteyttä myös, jos olet kiinnostunut liittymisestä ryhmään!


 

Yhteystiedot:
Tuija Rinne 041 561 2930
Mohamed El Hosseny 041 704 7314
tuija.rinne@kolumbus.fi
www.tuijarinne.com
www.elhossenydance.com


 

 


LÄNSI-SUOMEN LÄÄNI

tanssiryhmä Nefer

 

Afifa studion edustusryhmä. Monipuolisia tanssiesityksiä kaikenlaisiin juhliin (vatsatanssin lisäksi myös intialaista, kiinalaista yms. fantasiatanssia) ja kaikille yleisöille (erityisohjelmaa myös lapsille). Hinnat 100-500 euroa.

Yhteystiedot:
Riikka Campomanes, puh. 040-5357366
Afifa, puh. 040-5463127

www.afifa.fi/studio/nefer.htm
 
nefer@afifa.fi
 


Anu Toivonen Anu on monipuolinen ja säkenöivä tanssija, opettaja ja koreografi. Repertoaariin kuuluvat estraditanssi ja egyptiläinen kansantanssi. Tyylikästä, taidokasta ja eleganttia tanssia.

Yhteystiedot:
Anu Toivonen, puh. 040-516 5533
www.anutoivonen.net
 
anutoivonen@dnainternet.net
 


Merja Haapanen Merja on turkulainen tanssijatar, joka tanssii egyptiläiseen tyyliin estradi-, shaabi- ja kansantansseja. Kokemusta, näkemystä ja taitoa!

Yhteystiedot:
Merja Haapanen 040-5198446
merja.haapanen@pp.inet.fi


Mihrimah ry
 

Mihrimah-ryhmä on esiintynyt vuodesta 1998 lähtien.

Ryhmää voi tilata eri kokoonpanoissa esiintymään. Myös sooloesityksiä, duoja ja trioja. Ohjelmisto on monipuolinen egyptiläisistä kansantansseista estraditansseihin.

Yhteystiedot:
Maarit Roihuvuo, puheenjohtaja, 040-839 1030
Katriina Heiskanen, sihteeri,
mihrimah@mihrimah.fi
www.mihrimah.fi


Annika Hakala-Diop

Olen toiminut pääasiallisena tanssinopettajana v.1987.Tällä hetkellä opetan: itämaista vatsatanssia,salsaa,sambaa,dance hall,reggae ja afrotanssia. Opetan myös keppi-,sormisymbaali-ja huivitanssian, tarvittaessa myös floorwork ja miekkatanssia.
Keskityn tunneilla tekniikkaan ja naiselliseen ilmaisuun. Tunnit ovat vauhdikkaita ja hikisiä
 

Yhteystiedot:
Annika Hakala-Diop 044 - 285 18 59
annika_hakala@hotmail.com
www.unitedcultureorg.net

 

 

 

 


Tanssiryhmä Raqs Jamila
 

Tamperelainen itämaisen tanssin yhdistys, jonka 6-henkistä tanssiryhmää voit tilata esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa. Ohjelmistomme koostuu pääasiassa moderneista estradeista, fuusiosta ja diskotyylistä, erikoisuutena myös zar-tanssia.
 

Yhteystiedot:
Riikka Posti, 050-3398744
raqs_jamila@yahoo.com
www.lahjavinkit.net/raqsjamila
 


Anja Solala

Anja on yleisönsä valloittava, erittäin naisellisen ja aistillisen vatsatanssin upea esittäjätär Tampereen seudulta. Anja on haluttu ja kokenut esiintyjä ja lumonnut yleisönsä niin kaupunkien juhlatilaisuuksissa, messuilla, ravintolaesiintymisissä, TV-elokuvissa kuin yhdistysten ja yksityisten juhlissakin. Monipuolinen ohjelmisto ulottuu itämaisen tanssin kaikkien tyylien lisäksi myös hawaijilaiseen hula-hula tanssiin.
 

Yhteystiedot:
Anja Solala 03-318 1884 / 045-673 1811
anjasol(at)saunalahti.fi
http://www.saunalahti.fi/~anjasol
 

 

 

 

 

 


Sahrany

Tamperelaisen Sahrany-tanssiryhmän ohjelmistossa on niin perinteistä kuin moderniakin itämaista tanssia.
V. 2002 perustettu ryhmä on esiintynyt Pietarin Kevät -tapahtumissa Pietarissa, TV2:n Harakanpesä-ohjelmassa, Helsingin Kulttuuritalolla, Haiharan ulkoilmalavalla ja erilaisissa isommissa ja pienemmissä juhlissa eri paikkakunnilla.
 

Yhteystiedot:
Pirjo Aarnio 040-5952 192
pirjo.aarnio@kolumbus.fi
www.kotiposti.net/pirjo/sahrany.htm
 

 

 


Namira ry

Namira on Naisenergiaa itämaisittain!

Turkulainen Namira ry on itämaisen musiikin ja tanssin yhdistys, jonka tehtävänä on tukea jäsentensä musiikin ja tanssin harrastusta ja tehdä itämaista musiikkia ja tanssia tunnetuksi Suomessa. Namiran näkyvin toiminta on "tyttöbändi" Namira. Namiran ohjelmisto on pääosin rytmikästä arabialaista kansanmusiikkia ja arabialaisen musiikin klassikoita. Myös lapsille on oma ohjelmisto. "Muu maa mustikka" on monikulttuurinen konsertti päiväkoti- ja alakouluikäisille.
 

Yhteystiedot:
Riikka Campomanes, puheenjohtaja, 040 5357366
riikka.campomanes@luukku.com
www.namira.info
 


 


ITÄ-SUOMEN LÄÄNI

Zahra-Ryhmä Zahra-Ryhmä on harrastanut vatsatanssia yli 10 v. Ryhmässä on 8 tanssija ja ryhmän opettaja ja treenari on Zahra Mujunen, joka on Marokon syntyperäinen kansan tanssin esiintyjä Suomessa ja ulkomailla. Zahra-Ryhmä esiintyy näytöksissä ja juhlissa. Zahra-ryhmän vakituinen studio löytyy Joensuusta.

Yhteystiedot:
Zahra Mujunen, puh. 0400-775838

studio_zahra@luukku.com
tai studio_zahra@hotmail.com


Pikku Egypti Kuopiolainen tanssiryhmä Pikku Egypti koostuu yhdistyksen viikkotuntien edistyneimmän ryhmän oppilaista. Esitettävät tanssit harjoitellaan viikkotunneilla ja ennen esiintymisiä järjestetään ylimääräisiä harjoituksia. Yhdistys pyrkii järjestämään ryhmätanssien pukuhankinnat, mutta muuten tanssiryhmän jäsenet eivät saa yhdistykseltä esiintymispalkkiota.

Tanssiryhmä Pikku Egypti on esiintynyt vuosien varrella hyvinkin erilaisissa tilaisuuksissa ja tanssivalikoimastamme löytyykin niin iloisia kansantansseja kuin sykähdyttäviä estradiesityksiäkin. Räätälöimme esityksen juuri sinun juhlaasi sopivaksi.
 

Yhteystiedot:
Teija Hoffrén  040 580 3431
pikkuegypti@hotmail.com
www.pikkuegypti.tk


Kadife

 

Ryhmämme koostuu Tuhat ja Yksi Yötä ry:n viikkotunneilla ahkerimmin käyvistä tanssijoista. Tunneilla opittuja tansseja hiotaan vielä ylimääräisissä harjoituksissa ennen jokaista esiintymistä. Myös yhtenäinen puvustus mietitään jokaiseen tanssiin sopivaksi.
Esiinnymme Mikkelissä lähiympäristöineen. Ohjelmistossamme on monenlaisiin tilaisuuksiin sopivia tansseja.
 

Yhteystiedot:
Sari Saukkonen 045-6757 139
Aija Myyryläinen 044-0222 055
hallitus@tuhatjayksiyota.com
www.tuhatjayksiyota.com


Duo Al Qamar

Kuusankoskelainen itämaista tanssia ja soittoa esittävä duo. Tanssi ja koreografiat Heli Koskimies, tablan soitto ja rumpusovitukset Kimmo Koskipuro. Tanssiesityksiä elävän musiikin säestyksellä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.
 

Yhteystiedot:
Heli Koskipuro 050-3792443
heli.koskipuro@netti.fi
www.duoalqamar.net
 


Zahra Mujunen Zahra Mujunen on syntyperäinen Marokosta ja asuu susirajalla Joensuussa. Zahra opettaa omassa studiossa itämaista jumppaa, vatsatanssia, chi-ballia ja etnisiä tansseja, hän myös järjestää viikonloppukurssia ja näytöksiä sekä opettaa ympäri suomea ja ulkomailla. Zahra on tunnettu vahvana ja energisenä kansantassin esiintyjänä.

Yhteystiedot:
Zahra Mujunen 0400 775838
studiozahra@elisanet.fi tai studio_zahra@luukku.com
http://www.elisanet.fi/studiozahra

 

 

 

 

 Nujum-Ryhmä

Nujum-ryhmä esiintyy erilaisissa juhlissa, tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Ohjelmistoon kuuluu itämainen tanssi estradista kansantansseihin sekä Intialainen Bollywood-tanssi ja lattarit. Ota meihin yhteyttä ja mietimme yhdessä sopivan esityksen ja kokoonpanon juuri teidän tilaisuuteenne! Saadut palkkiot käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.  

Yhteystiedot:
Heli Viitalahti p.044-349 9609
Katja Figueras p. 050-490 4580
nujum_ry@hotmail.com
www.nujum.org
 


 


OULUN LÄÄNI

 

 


LAPIN LÄÄNI

 

 


AHVENANMAAN MAAKUNTA

 

 

 

>> Ilmoita omat tietosi!