www.vatsatanssi.fi portaalin etusivulle
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä Kirjaudu tai Rekisteröidy.
06.11.2007 - 00:58:50

Koti Koti Apua Apua Hae Hae Jäsenet Jäsenet Tapahtumakalenteri Tapahtumakalenteri Kirjaudu Kirjaudu Rekisteröidy Rekisteröidy


Rekisteröidy Rekisteröidy Vaaditut Tiedot
* Valitse käyttäjätunnus:
Tätä käytetään vain YaBB:n tunnistukseen. Voit muuttaa näytettävää nimeäsi rekisteröitymisen jälkeen klikkaamalla Profiili -linkkiä.
* Sähköposti:
Tämän kuuluu olla toimiva sähköpostiosoite.
Piilota sähköpostiosoite julkisuudelta?

www.vatsatanssi.fi:n keskusteluryhmän rekisteröityneenä jäsenenä suostut seuraaviin ehtoihin:

www.vatsatanssi.fi:n keskusteluryhmä on tarkoitettu vatsatanssin/itämaisen tanssin harrastajille ja ammattilaisille. Ylläpidolla on oikeus hyväksyä tai olla hyväksymättä jäsenyys syitä ilmoittamatta.

Foorumille lähettämäsi materiaali ei saa olla valheellista, loukkaavaa, vihamielistä, rasistista, rivoa, ilkeämielistä tai yksityisyyttä loukkaavaa. Materiaali ja linkitykset eivät saa rikkoa lakeja, ei myöskään tekijänoikeuksia. Mainoksia, spammausta, ketjukirjeitä yms. ei sallita. Tanssin ammattilaiset saavat keskustella ja vastailla vapaasti tällä foorumilla, mutta puhtaasti kaupallissisältöiset keskustelut sallitaan vain omilla alueillaan (Kirpputori, Muut kaupalliset ilmoitukset).

Foorumin ylläpito ei aktiivisesti tarkkaile viestien sisältöä eikä ota vastuuta viestien sisällöstä. Viesteistä on täysin vastuussa niiden kirjoittajat. Ylläpito ei myöskään vastaa viestien tai tietojen oikeellisuudesta tai niiden soveltuvuudesta muiden tarpeisiin tai viestien aiheuttamien toimien tuloksista. Mikäli kuka tahansa foorumilla kävijä havaitsee epäasiallista tai laitonta materiaalia, suosittelemme hänen ottavan yhteyttä ylläpitoon välittömästi. Aineisto poistetaan mahdollisimman nopeasti, kohtuullisessa ajassa.

Ylläpidolla on täysi oikeus syitä selittämättä poistaa, lukita tai muokata kaikkia viestejä ja niiden sisältöä. Ylläpidolla on myös oikeus muokata vääriksi havaitsemiaan tai epäasiallisia jäsenen profiilitietoja. Ylläpidolla on myös oikeus syitä selittämättä sulkea jäsen foorumilta määräajaksi tai kokonaan.

Jäsenten sähköpostiosoitteita ei myydä eikä luovuteta muille. Ylläpito ei vastaa mahdollisista foorumiin kohdistuvista tietoturvarikkomuksista tai hakkeroinnista, eikä vastaa niiden mahdollisesti aiheuttamista ongelmista. Ylläpito ei takaa foorumin toimivuutta eikä sinne lähetettyjen tietojen säilyvyyttä palvelimella.

Jäsen myöntää ylläpidolle oikeuden kopioida tai linkittää, julkaista tai olla julkaisematta omia viestejään kokonaan tai osittain, henkilötietoja paljastamatta.

Huomioi, että jokaisen viestityksen yhteydessä lähettäjän ip-osoite talletetaan mahdollisten väärinkäytösten takia.

Huomaa myös, että rekisteröityessäsi saat automaattisesti oikeudet vain yleisille keskustelualueille: mikäli haluat päästä näkemään enemmän aiheita ja keskusteluja niin ota yhteys ylläpitoon ja ilmoita halukkuutesi "päästä tanssijaksi". Huomaa myös, että koska "tanssija"-rekisteröinti tapahtuu käsipelillä niin voi kestää muutaman päivän ennen kuin kaikki keskustelualueet ovat käytettävissäsi.

Keskustelemisiin ja Tanssimisiin!

Hyväksyn     En Hyväksy


Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.4!
Forum software copyright © 2000-2004 Yet another Bulletin Board